«ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΙΟΙ» (ψηφιακοί δίσκοι και βιβλίο)

Καλαίσθητη, πρακτική κασετίνα που περιλαμβάνει 6 ψηφιακούς δίσκους, με τις ακολουθίες των Αγίων της Κρήτης. Το έργο συνοδεύεται από πολυσέλιδο, ενημερωτικό βιβλίο, μεταφρασμένο και στα Αγγλικά, όπου αναφέρονται οι βιοι των Κρητών Αγίων, η Ιστορία της Ελληνικής, αλλά και της Βυζαντινής Μουσικής, Τέχνης και Παράδοσης, η Ιστορία της Εκκλησίας της Κρήτης και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Τους ύμνους αποδίδει ο Πρωτοψάλτης Ιωάννης Δαμαρλάκης, συνοδεία ισοκρατήματος και Βυζαντινής Χορωδίας. Συμμετέχουν οι Διδάσκαλοι της Βυζαντινής, Εκκλησιαστικής μας Μουσικής Γεώργιος Κακουλίδης και Εμμανουήλ Χατζημάρκος. Ιστορική αναφορά: Απόστολος ΜπουρνέληςΑντώνης ΣανουδάκηςΝίκος Ψιλάκης. Το έργο ευλογεί η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.Βαρθολομαίος.

Οι ψηφιακοί δίσκοι διατίθενται και μεμονωμένα και περιλαμβάνουν: CD 1: Άγιος Μηνάς ο Μεγαλομάρτυς – Απόστολος Τίτος, CD 2: Άγιοι Δέκα Μάρτυρες – Άγιος Μύρων, CD 3: Άγιες Πέντε Παρθενομάρτυρες – Άγιος Ανδρέας ο Κρης, CD 4: Άγιος Νικόλαος ο Στουδίτης – Άγιος Ιωάννης ο Ερημίτης, CD 5: Άγιος Νικόλαος ο Κουρταλιώτης – Όσιος Χαράλαμπος, CD 6: Άγιοι Τέσσερις Μάρτυρες – Όσιος Ιωσήφ ο Γεροντογιάννης.

Παραγωγή: «ΣΕΙΣΤΡΟΝ» – ΑΕΡΑΚΗΣ

Στο μουσικό δείγμα που ακολουθεί ακούγονται: Ιωάννης Δαμαρλάκης, Γεώργιος Κακουλίδης, Μανώλης Χατζημάρκος, Βυζαντινή Χορωδία.

CD_KRHTON_AGIOI_piso

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *