Ανακοίνωση του συλλόγου μας (31/8/16) (Μετονομασία χορωδίας)

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ_ΣΥΛΛΟΓΟΣ_ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ_ΟΝΟΜΑ_2

KOUKOUZELIS_2

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
ΑΡ. ΠΡΩΤ.  715
ΑΡ. ΔΙΕΚΠ. 653

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου μας συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα κάτωθι:

1) Η «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ» του Αγίου Μηνά, μετά την άδικη αποπομπή του ιδρυτού της και Δασκάλου μας κ.Ιωάννου Δαμαρλάκη, να ενταχθεί στο Σύλλογό μας και να μετονομαστεί σε «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ». Άλλωστε, το καταστατικό μας το προβλέπει.

2) Την εποπτεία, αλλά και την καλλιτεχνική επιστασία τής χορωδίας να έχει το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΩΔΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ».

3) Να εξευρεθεί μόνιμος χώρος για τα γραφεία του Συλλόγου, αλλά και για τις πρόβες της Χορωδίας και των άλλων τμημάτων.

4) Να συνεχιστούν τα δωρεάν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής προς τα μέλη της Χορωδίας, από το Δάσκαλό μας κ.Ιωάννη Δαμαρλάκη.

5) Να δημιουργηθεί «ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ» και τμήμα «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ», με δωρεάν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής.

6) Να δημιουργηθούν και άλλα τμήματα, σταδιακά, που θα υπηρετούν τους σκοπούς και στόχους του Συλλόγου μας, δηλαδή την πλατιά ΔΙΑΣΩΣΗ, ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ!

Καλούμε όλες τις Ηρακλειώτισσες και όλους τους Ηρακλειώτες, όπως τόσα χρόνια αγάπησαν και στήριξαν ποικιλοτρόπως την Χορωδία μας, να συνεχίσουν με μεγαλύτερη αγάπη να στηρίζουν μια προσπάθεια 25 χρόνων, που δυστυχώς διεκόπη από εκείνους που υπηρετήσαμε με συνέπεια, αγάπη και σεβασμό. Εμείς, κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία, πίστη και αγάπη, συνεχίζουμε το έργο μας, με προστάτη μας τον Άγιο μας Όσιο Ιωάννη τον Κουκουζέλη.

Προσκαλούμε και παρακαλούμε όλους να βρεθείτε κοντά μας στο νέο μας ξεκίνημα. Είστε όλοι καλεσμένοι! Όλοι χωράμε και από όλους περιμένουμε βοήθεια και στήριξη, γιατί ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό! Η μουσική είναι ζωή και πνευματική πρόοδος! Σας περιμένουμε, όπως όλα αυτά τα χρόνια, να ξαναβρεθούμε, να σηκώσουμε ψηλά την πολιτιστική μας παράδοση, να δημιουργήσουμε, να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε στα δύσκολα χρόνια που ζούμε «προς δόξαν Θεού και προκοπήν βίου και πίστεως»!

Με τιμή για το Δ.Σ.

   Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γενικός Γραμματέας
Ι. ΔΑΜΑΡΛΑΚΗΣ                                                       ΕΜΜ. ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *